PROUD TO PRESENT: de moeder-dochtercollectie van leselles x Tiany Kiriloff

Met veel trots stellen we jullie graag de allereerste kindercollectie van leselles voor.

Samen met fashionista én stijlvolle mama Tiany Kiriloff ontwikkelden we voor de herfst-winter 2021 een vrolijke collectie sjaals, mutsen en kraagjes in snoepjeskleuren.

Zowel Liesbet Allaer, de bezieler van Leselles en mama van twee dochters, als Tiany, fashionista en mama van drie dochters, is de collectie op het lijf geschreven. De collectie verenigt mode en moederschap, net zoals de beide dames dat elke dag doen.

Net zoals elk ander stuk van het Belgische knitwearlabel Leselles zijn ook de sjaals, mutsen en kraagjes van de kidscollectie uit woloverschotten vervaardigd én wordt elk stuk in Portugal geproduceerd. Kleur, stijl en duurzaamheid blijven ook in deze nieuwe collectie de basisbegrippen van leselles.

Een pluspunt, zeker bij een kidscollectie: de kwalitatieve mohairwol pluist niet en mag gewassen worden. (We horen de mama’s opgelucht ademhalen tot hier!)

Ontdek de collectie

De collectie betaat uit de sjaal Helena (verkrijgbaar in 2 maten), muts Eloïse (verkrijgbaar in 2 maten) en het kraagje Otilia – handig voor jonge kindjes: sleept niet over de grond, blijft nergens haken en is heel makkelijk aan- en uit te trekken.

Elk stuk is verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties

Coral/light green - Pink orchid/guacamole - Orange marmelade/elsa blue -Purple/yello mellow

Wie is Tiany Kiriloff?

Tiany is Vlaanderens bekendste fashionista – al dekt die term de lading eigenlijk niet. De Belgische met Chileense, Russische en Nederlandse roots is een creatieve en ondernemende duizendpoot – naast ondernemer, tv-gezicht, presentatrice, blogster is ze ook influencer en stiliste.

Ze combineert een drukke carrière in de mode met het moederschap over haar drie meisjes. In de samenwerking met Leselles krijgen haar dochters Yelena, Eloïse en Otilia een centrale rol 

‘De meisjes en ik zijn heel fier op onze collectie voor Leselles. De stukken zijn kleurrijk en vrolijk, ultrazacht en bovendien duurzaam geproduceerd met kwalitatieve woloverschotten. De kers op de taart van elke back-to-schooloutfit!’ – Tiany Kiriloff

De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar via leselles.be en in verschillende verkooppunten.